Over ons

Kwaliteit in huis met stukadoor Amstelveen

Om zeker te weten dat u een erkende stukadoor in huis haalt, is stukadoor Amstelveen aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA). Daarnaast beschikt ons stukadoorsbedrijf over het Stuckeur-keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor een kwaliteitsnorm. De kwaliteit van stukadoor Amstelveen wordt periodiek getest om na te gaan of het terecht is dat ons stukadoorsbedrijf dit keurmerk draagt.

Naast de kwaliteit waar het Stuckeur-keurmerk voor staat, brengt het voor u nog meer voordelen met zich mee. Dit keurmerk maakt duidelijk dat stukadoor Amstelveen beschikt over up-to-date kennis, prijzen hanteert die conform de markt zijn en met u meedenkt als dat nodig is. Indien u met ons stukadoorsbedrijf in zee gaat, weet u in ieder geval zeker dat wij onze afspraken ook nakomen. Zo komt u niet voor onverwachte problemen te staan en dat is voor u net zo prettig.

Garantie voor kwaliteit

Dankzij het Stuckeur-keurmerk weet u al zeker dat u een kwalitatief goed stukadoorsbedrijf in huis haalt. Als stukadoor Amstelveen doen we er nog een schepje bovenop door onze scherpe prijzen, helder advies en service. Verder bent u bij ons verzekerd van een goede garantie conform de voorwaarden van onze branchevereniging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met stukadoor Amstelveen en dan beantwoorden wij uw vraag met veel plezier.

noa afbouwgarantie logo stuckeur logo